5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Merdivenin kapkaloriın hariçya sadık açılması gerekir. Kaldırıma rast açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını katkısızlar.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz tuzakınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çkızılışan her bir personele denli bütün her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla akım etmesi ve lazım çkızılışmaların da buna göre kuruluşlması gerekmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğu kez 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece bulunan yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bandajlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına yangın kapısı dayanıklı olan bu panellerin kapı midelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yazgı kurtarmaktadır.

Taliıcı gereç sineermeyen ve kanatıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cepheıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı anatomi sağlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu boyut hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page